Reserveringen

Reserveer

Een tafel of een vergaderruimte

 

Beste gasten,

Wat hebben we jullie gemist! Maar vanaf 1 juni mogen we jullie dan toch eindelijk weer verwelkomen. Sterker nog, in de maand juni gaan wij 7 dagen per week open!

 Dit gaat tijdelijk iets anders dan jullie van ons gewend zijn, daarom hieronder de uitleg:

  • Tafels reserveren mag tot 2 personen of als gezin
  • Wij werken in tijdblokken van 1,5 uur. Dit betekent dat de tafel die u toegewezen krijgt 1,5 uur voor u is gereserveerd.
  • Binnen zijn wij gebonden aan een maximum capaciteit van 30 personen. Deze tafels kunnen gereserveerd worden.
  • Indien het mooi weer is hebben wij een grotere capaciteit. Hiervoor kunt u zich melden bij de receptie of maximaal 20 minuten voor aankomst bellen.
  • Reserveren kan enkel voor de maand juni. Dit i.v.m. de maatregelen die vanaf 1 juli weer worden aangepast.

Maandag t/m donderdag:

  • Van 09:00 tot 16:00 kan er gereserveerd worden, voor aankomst worden gebeld of bij binnenkomst melden bij de receptie.
  • Van 16:00 tot 22:00 Voor aankomst kunt u bellen of u melden bij de receptie. Het reserveren van tafels binnen het restaurant is deze avonden niet mogelijk.

Vrijdag t/m zondag:

  • Van 12:00 tot 19:00 kan er gereserveerd worden, voor aankomst worden gebeld of u kunt binnen lopen en zich melden bij de receptie.

 

Beroepschauffeurs mogen zich melden bij de receptie. Wij begeleiden u dan naar een tafel of checken wanneer er weer een plekje vrij is. U hoeft niet vooraf te reserveren.

 

Hoe kan ik reserveren?

In afwachting van ons reserveringssysteem willen wij u niet langer laten wachten om te reserveren. Omdat wij tot 1 juni niet altijd aanwezig zijn kunt u ons via de volgende kanalen bereiken. Gelieve bij de reservering locatie Kanters Restaurant  aangeven LET OP! Uw reservering is pas geldig als u hiervan een bevestiging heeft ontvangen!

Mail: lara@kantersrestaurant.nl   

Bellen of whatsapp: 06-44166737

Via onze website of facebookpagina

 

Reserveren